Главная » 2014 » Ноябрь » 21 » В Управлінні ДАІ Херсонської області пройшла зустріч із журналістами
12:05
В Управлінні ДАІ Херсонської області пройшла зустріч із журналістами

 

  Як повідомляє Прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області в Управлінні Державтоінспекції Херсонщини відбувся брифінг, під час якого з журналістами спілкувалися заступник начальника обласної ДАІ підполковник міліції Вадим Негодченко та начальник відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території м. Херсона майор міліції Руслан Бабич.
   Присутнім представникам засобів масової інформації було доведено стан аварійності на автошляхах області й обласного центру, основні причини дорожньо-транспортних пригод, в які саме, відповідно до аналізу, дні тижня та часи доби трапляється найбільше ДТП.

  Представники Державтоінспекції акцентували увагу присутніх на тому, що сідаючи за кермо автомобіля у нетверезому стані або надмірно натискаючи педаль газу, водії свідомо наражають на небезпеку не тільки себе, а й інших людей. Те саме можна сказати й про пішоходів, які не дивлячись по сторонах, з’являються на дорозі, ризикуючи потрапити під колеса транспортного засобу чи створити небезпечну ситуацію.  
   Заступник начальника УДАІ Вадим Негодченко підкреслив, що з метою попередження дорожньо-транспортних пригод, працівники ДАІ проводять постійну профілактичну робота серед водіїв та пішоходів. Заходи ж адміністративного впливу застосовуються за ті порушення Правил дорожнього руху, які безпосередньо впливають на стан аварійності, та можуть стати причиною дорожньо-транспортних пригод.   
   Вадим Олександрович звернув увагу на особливостях керування транспортними засобами взимку, під час ускладнення погодних умов, та нагадав про необхідність своєчасно підготувати автомобілі до експлуатації у зимовий період.
    Відповівши на поставлені журналістами питання, заступник начальника ДАІ Херсонщини підполковник міліції Вадим Негодченко за допомогою присутніх на брифінгу представників ЗМІ звернувся до мешканців області, наголосивши, що безпека на дорозі залежить від поведінки кожного, та закликав до виконання Правил дорожнього руху всіх його учасників.

Джерело: http://www.khedai.gov.ua



 
Категория: Новости Херсонщины | Просмотров: 515 | Добавил: khersoninfo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar