Главная » 2014 » Декабрь » 3 » У Каховському районі працівники ДАІ затримали автомобіль, який незаконно перебуває на території України
08:53
У Каховському районі працівники ДАІ затримали автомобіль, який незаконно перебуває на території України

 

Прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області повыдомляэ, що 1 грудня близько 10-ї години вечора на 314 км автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, поблизу с. Петропавлівка Каховського району, працівниками територіального відділення ДАІ було зупинено автомобіль «Mitsubishi Galant» білого кольору з державними номерними знаками Донецької області.

   Правоохоронці попросили водія пред’явити для перевірки документи, та як виявилось свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу керманич при собі не має. У ході перевірки по автоматизованих базах даних встановлено, що автомобіль з таким номером кузова на території України не зареєстрований, отже перебуває незаконно, а державні номерні знаки належать іншому автомобілю марки «Москвич».  
    За допущені порушення Правил дорожнього руху на 47-річного водія складено адміністративні протоколи за ч.6 ст.121 (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу) та ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП. Автомобіль доставлено на спеціальний майданчик для утримання транспортних засобів.
     Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

сайт: http://www.khedai.gov.ua/

Категория: ДТП, правонарушения, криминал | Просмотров: 361 | Добавил: khersoninfo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar