Главная » 2015 » Январь » 27 » Скандальна інвентаризація
08:37
Скандальна інвентаризація
           26.01.2015 в м. Херсоні до гуртожитку філії АСК «Укррічфлот» ХССРЗ ім. Комінтерну (вул. Петренка, б.79) прибули представники комісії Херсонської міської ради, а саме депутати Акімченков Олег Володимирович, Войтенко Марина Петрівна та Гаврилюк Віктор Григорович.
          Представники міської ради мали намір пройти до гуртожитку з метою проведення інвентаризації. В той же час, деякі мешканці гуртожитку, на чолі з комендантом - Орловим Олексієм Сергійовичем, заблокували вхід до будівлі з метою недопущення вищевказаних представників міської ради до приміщення.
          Спроби депутатів потрапити до будівлі супроводжувалися скандалами, в наслідок чого, мешканці гуртожитку, в свою чергу, розділились на дві сторони: одна сторона була категорично проти допуску членів комісії, інша навпаки, вимагала їх входу та скорішого вирішення ситуації на користь мешканців гуртожитку.
          Після часової дискусії Акімченков О.В., Войтенко М.П. та Гаврилюк В.Г. все ж таки увійшли до приміщення гуртожитку та почали проводити інвентаризацію.






Категория: Новости Херсонщины | Просмотров: 320 | Добавил: khersoninfo | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar