Главная » 2015 » Январь » 14 » Пам'ятник газеті "Іскра" буде переіменовано
19:41
Пам'ятник газеті "Іскра" буде переіменовано
Сьогодні, 14.01.2015 о 16.00  в Гімназистському сквері (вул. Соборна) біля колишнього пам’ятника «Ленінській іскрі», відбулись збори представників Правого сектору, ВО «Свобода, «Херсонської народної самооборони» та «Євромайдану Херсон» з метою демонтувати напис "Іскра" та барельєф Леніна.
Перед присутніми виступив мер міста Миколаєнко Володимир Васильович, який розповів, що органи місцевої влади оперативно зреагували на вимоги патріотично налаштованої громадськості в подоланні наслідків тоталітаризму на Україні.
Нагадуємо, що барельєф Леніна з пам’ятника «Ленінській Іскрі» було демонтовано представниками комунальних служб міста 13.01.2014.
Міська влада не заперечує щодо перейменування вказаного пам’ятника і буде сприяти скорішому його перейменуванню, тому присутнім було запропоновано висловлювати свої варіанти та надсилати (передавати) їх до 19.01.2014 безпосередньо до Гавриша Павла Олександровича, який на доручення міського голови буде контактною особою з цього приводу.
За сприяння міської ради, приблизно 22.01.-23.01.2014 відбудуться загальні громадські збори, на яких буде остаточно обговорена та прийнята назва майбутнього пам’ятника.
О пів на п'яту вечора до стели вищевказаного пам’ятника під’їхала автомашина-кран, за допомогою якої активісти встановили на верхівці пам’ятника Державний прапор України та прапор УПА.








Категория: Новости Херсонщины | Просмотров: 330 | Добавил: khersoninfo | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar